Dressyr, Ridsport Play
4 mars 2022 15:20

Kolla klippet: ”En dag jag väldigt snabbt vill glömma”

SvårlöstEna dagen var hon nära att snuva Patrik Kittel och Touchdown på GP-guldet och dagen efter blev en dag som dressyrstjärnan Dinja van Liere helst vill glömma. Hon gör vad hon kan för att lösa kürhaveriet men kraftpaketet Hermès gör det inte lätt för sin ryttare. Se klippet här.

Kolla klippet: ”En dag jag väldigt snabbt vill glömma”
Hingsten Hermès ville inte alls som ryttaren ville. Foto: Al Shaqab

”Sometimes you win, sometimes you loose BIG TIME!” Det skriver den nederländska dressyrstjärnan Dinja van Liere på Instagram efter küren som ballade ur fullständigt förra helgen i Doha. Ena dagen nosade hon på toppositionen i GP-klassen där hon red in som tvåa efter Sveriges Patrik Kittel och Touchdown – och dagen efter for hennes kraftpaket, hingsten Hermès, runt över hela banan i küren.

”Idag var en dag som jag väldigt snabbt vill glömma. Jag kan komma på hundra ursäkter, men det gör ingen skillnad. Det är levande djur och då kan sådant här hända, det är ingen maskin. Det gäller bara att resa sig upp och gå vidare”, skriver Dinja van Liere på Instagram. Se klippet här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden