Ridsport Play, Världen
3 mars 2023 13:39

Kolla klippet: Häst räddas efter jordbävning

KatastrofEn video som föreställer en häst som räddas ur rasmassorna efter jordbävningen i Turkiet sprids nu över världen. Här kan du själv se när hästen klättrar upp ur rasmassorna.

Kolla klippet: Häst räddas efter jordbävning
Jordbävningen i Turkiet och Syrien har tagit över 40 000 liv. Bilden är tagen i den turkiska staden Van-Ercis. Foto: IStock/cenkertekin

Det har gått tre veckor sedan den stora jordbävningen i Turkiet och Syrien tog över 40 000 människors liv och ödelade byggnader i stora områden.

Räddningsarbetet fortgår, och så sent som för några dagar sedan började en film på en häst som räddas ur rasmassorna i staden Adiyaman bli viral och plockas upp av flera medier runt om i världen

Filmen kommer från turkiska myndigheter och ska visa räddningen av en häst som har suttit fast i rasmassorna. Det är dock svårt att avgöra utifrån filmen hur länge hästen har varit fast. Enligt SkyNews togs hästen till veterinär efter räddningen och sammanfördes efter det med sin ägare.

Se klippet på räddningen nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden