Ridsport Play
12 december 2022 14:52

Kolla klippet: Kul på jobbet

OstoppbaraDe flesta av oss har någon gång i livet varit med om en ohejdbar fnissattack. Särskilt utmanande blir det när det händer i en livesändning. Det fick trion som ledde sändningarna av ATG Riders League på Flyinge i helgen erfara.

Kolla klippet: Kul på jobbet
Vem är det egentligen som är brunstig? Det lilla gisslet fickfrågade sig trion som ledde ATG Riders League på Flyinge i helgen. Lika otippat för dem som för tittarna som bjöds på en rejäl fnissattack. Foto: ATG Ridsport

Det var under söndagens sändningar som programledaren Jessica Ortiz Bergström slant en smula med orden, något som fick kollegorna Stefan Eriksson och Angelica Zackrisson att fullständigt bryta ihop av skratt.

Trion gjorde tappra försök att hitta tillbaka till manuset, men när i stort sett varenda kotte i Flyinges stora ridhus vred sig av skratt var det inte alldeles enkelt.

Jessica Ortiz Bergström konstaterar dock i sina sociala medier att ett bryt i direktsändning definitivt lär förlänga livet och Ridsport kan inte annat än att hålla med.

Håll till godo och njut av en lite roligare måndagseftermiddag!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden