Ridsport Play
22 maj 2022 06:20

Kolla klippet: ”Malin we love you”

GCT/GCLMalin Baryard Johnsson och Indiana var oslagbara i lördagens LGCT-Grand Prix i St Tropez. All tid och alla steg som gick att kapa kapades. Spana in den supersnabba omhoppningsrundan här.

Kolla klippet: ”Malin we love you”
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana har vässat formen ordentligt (arkivbild). Foto: Global Champions Tour

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana har minst sagt haft en kanonhelg vid Global Champions Tour-tävlingarna i franska St Tropez. Ekipaget började med att ta hem första rundan i lagtävlingen med sitt lag Stockholm Hearts och lagkompisarna Peder Fredricson och Catch Me Not S – därefter blev de tvåa i andra rundan.

Grädden på moset efter det var segern i Global Champions Tour of St Tropez som skickade stjärnduon hela vägen till superfinalen i Prag i november. Se lördagens ofattbart snabba omhoppningsrunda här under. ”We love you Malin”, skriver Longines Global Champions Tour på Instagram. Segergesten hittar du längst ner.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden