Ponny, Ridsport Play
16 november 2021 06:25

Kolla klippet: ”Vi har drömt om det länge”

LaddadEfter lag-SM i dressyr, som avgjordes på Strömsholm under förra helgen, stod det klart vilka fyra ponnyryttare som får rida Sweden International Horse Shows ponnykür. Maja Hermansson knep den sista platsen med sin Minigårdens Kapten Krok, och nu väntar deras hittills största gemensamma äventyr.

Kolla klippet: ”Vi har drömt om det länge”
Maja Hermansson ser fram emot starten i Friends Arena. Fotot: Skärmdump SVT

Lindelundas Maja Hermansson och Minigårdens Kapten Krok tog hand om den fjärde och sista platsen till Sweden International Horse Shows ponnykür när lag-SM avgjordes förra helgen. Tävlingarna i Friends Arena under förstaadventshelgen blir det största som den 13-årige valacken har gått.

– Det är en vinst bara att ha tagit sig dit, det har varit en dröm sedan jag var liten – jag har alltid suttit på läktarna och tittat på de här tävlingarna, säger Maja Hermansson i intervjun med SVT Blekinge.

Se hela den filmade intervjun hos SVT Blekinge

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden