Sport
28 maj 2018 16:02

Kronprinsessparet inviger nästa veckas stortävling

NationaldagenTävlingarna på Strömsholm kickas igång med kunglig glans när kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer dit på nationaldagen.

Kronprinsessparet inviger nästa veckas stortävling
Kronprinsessparet styr kosan mot Strömsholm. Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset

Nästa vecka är det dags för de traditionsenliga tävlingarna på Strömsholm och den här gången blir det kungligt besök. Kronprinsessparet kommer till Strömsholm för att inviga både Strömsholmsdagarna och Hästmuseum Strömsholm samt fira nationaldagen den 6 juni.

Ridskolan Strömsholm berättar mer om planerna i ett pressmeddelande: ”Under förmiddagen kommer kronprinsessparet till Strömsholm för att vara med vid invigningen av Hästmuseum Strömsholm på Strömsholms Slott, som öppnar för allmänheten under Nationaldagen. Därefter beger sig Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel till Slottsbanan för att delta vid öppnandet av Strömsholmsdagarna och firandet av Nationaldagen.
Kronprinsessparet kommer också att följa Prins Gustaf Adolfs Minneshoppning, presenterad av Agria, en 1,45-hoppning som 15 elitryttare har bjudits in till och där förstapriset är 20 000 kronor”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden