Hoppning
30 oktober 2018 09:12

Linda Heed ny ryttare på UVM-hästar

RyttarbyteLinda Heeds stall har fyllts på med flera hästar från Vattle Gård. Trots sina unga åldrar har hästarna redan fina meritlistor.

Linda Heed ny ryttare på UVM-hästar
Linda Heed och Carina Qvarfort är nya samarbetspartners. Foto: Laila Berglund - Fotoform.

Linda Heed är ny ryttare på en ung trio från Carina och Andreas Qvarfort på Vattle Gård. Decurio (HANN, val, f 2010, e Diarado-Cornet Obolensky) har gått upp till 1,55 med seger i 1,50. Han har hoppat två unghäst-VM och gick till final som 7-åring samt gått till final i Falsterbo både som 6- och 7-åring.

Även Certina M (HANN, sto, f 2010, e Contendro I-Carthago) har gått unghäst-VM och gick till final i Falsterbo förra året. 5-åriga Gin (HANN, val, f 2013 e Grey Top-Landor S) hoppade final i Falsterbo i somras. Tidigare ryttare på alla tre hästar är Niklas Arvidsson, som har ridit dem från de lästa unghästklasserna och upp till nivån där de nu befinner sig. Ägaren Vattle Gård ligger i Vellinge, bara knappt ett par mil från Linda Heeds relativt nya bas i Bunekflostrand just utanför Malmö.

Linda_8412
Linda och Carina med Certina M, Gin och Decurio. Foto: Laila Berglund - Fotoform.
Niklas Arvidsson - Decurio Fj-0498
Niklas Arvidsson och Decurio på Friends Arena 2017. Foto: Fredrik Jonsving

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-