Hoppning
29 april 2021 20:46

Linda Heed torsdagens vinnare på Sundbyholm

NationelltNär torsdagens högsta klass, en 1,45-hoppning, var färdighoppad stod Linda Heed som vinnare tillsammans med Certina M.

Linda Heed torsdagens vinnare på Sundbyholm
Linda Heed. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Linda Heed och Certina M (HANN sto f 2010 e Contendro I-Carthago, uppf Derk Jans Mellema, äg Vattle AB) var ett av fem ekipage som var felfritt i den nationella 1,45-klassens första runda.

I omhoppningen satte alla fem ytterligare en felfri runda, men Certina M var snabbast och vann med över en sekund tillgodo på tvåan, Sissela Smith/Charmonix CC, Åby Ridklubb. Klassen hade 17 startande.

Linda Heed, som tävlar för Södertälje Ridklubb, var flitig på Sundbyholm under torsdagen med elva starter. Tillsammans med Kataleis Isolde vann hon dessutom en 1,30-klass med 60 starter och med Heart To Heart blev det seger i en 1,20-klass.

Meetinget fortsätter med bland annat Torstensons ungdoms Grand Prix och en Grand Prix-hoppning över 1,50-hinder den här veckan.

Resultat 1,45-klassen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden