Dressyr
18 augusti 2023 05:55

Lotta Wallin ny i paradressyrens spetstrupp

Klar för EMLotta Wallin har tidigare tävlat dressyr på landslagsnivå men fick begränsad rörlighet efter ett fall. Nu tävlar hon paradressyr och har på kort tid fått en plats i spetstruppen.

Lotta Wallin ny i paradressyrens spetstrupp
Grad 5 med hela prispallen, i mitten guldmedaljör Lena Malmström / Fabulous Fidelie, till vänster silvermedaljör Lotta Wallin /Enebro SB och till höger bronsplacerade Malin Lindeman-Dolk / Bookmaker Foto: Roland Thunholm

Lotta Wallin började rida paradressyr för ett år sedan och hon är en av dem som representerar Sverige vid EM i paradressyr i Tyskland i september.

– Det betyder så mycket för mig att kunna rida igen med tanke på att jag trodde att jag inte skulle kunna göra det. Eftersom jag var med i landslaget innan har jag känt ett väldigt sug efter att komma tillbaka. Har man varit på topp så vill man dit igen, säger Lotta Wallin till Ridsportförbundet.

Pararyttare som åker till EM

Anita Johnsson/Currant LA
Louise Etzner Jakobsson/Goldstrike B.J
Lena Malmström/Fabulous Fidelie
Lotta Wallin/Enebro SB

Reserver på hemmaplan

Lotta Wallin/Mr Amerigo
Clara Laurell/Don Io

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden