Sportnytt
4 februari 2017 15:06

Louise har chans på storskräll – firar i förväg

Louise Etzner Jakobsson har chans på flera priser i kväll på olika galor och här finns den största av dem att se live. Själv är hon många mil bort på varmare breddgrader och avslöjar att hon faktiskt har firat i förväg.

Louise har chans på storskräll – firar i förväg
Blir det mer priser i kväll?

Louse Etzner Jakobsson, dubbel bronsmedaljör på Paralympics med Zenard, kan stå för ett prisregn i kväll. Hon är nominerad till två tunga prisregn på Parasportgalan i form av Årets kvinnliga idrottare och Årets nykomling. Dessutom avgörs Gotland egen idrottsgala ikväll där Louise förstås är en av dem som står i fokus. Själv är dock Louise i Thailand på en välförtjänt ”vila upp sig efter det hektiska bronsåret”-resa, som var bokad innan nomineringarna började droppa in.
– Vi ligger sex timmar före här, så vi har faktiskt redan firat lite. Något pris borde det ju kunna bli, skrattar Louise som precis som alltid är på strålande humör.
Hon har skickat sin dotter Lisa, tillika en avgörande kraft i Louises satsning, som representant på Parasportgalan i Stockholm medan Louises syster representerar på den gotländska galan.
När vi får vi se dig på röda mattan då?
– Det blir på Ryttargalan, dit jag också är nominerad. Den tänker jag inte missa, säger Louise.

Då kan Louise vinna
Parasportgalan sänds live med start klockan 19. Enligt preliminära uppgifter koras Årets nykomling runt 20.30 och Årets kvinnliga idrottare strax före 22.00.

Se sändningen här:

(Eventuella störningar i sändningen råder dessvärre inte Ridsport över)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden