Ridsport Play
5 februari 2021 14:09

Lyssna på klippet: ”Hur kan jag fortfarande vara felfri?”

HoppningVad kan en hoppryttare göra med en runda vars enda glädjeämne är att den lockar till skratt? Jo – göra en film som kan få ännu fler att skratta, så som tvillingarna Amanda och Emelie Arnell har gjort. "Vi har alltid skrattat åt den där rundan," berättar Amanda Arnell.

Lyssna på klippet: ”Hur kan jag fortfarande vara felfri?”
Följ med i det som skulle kunna vara ryttarens tankar under en hopprunda i det här filmklippet.

Det var på Elmia 2019 som hopprundan gjord av Amanda Arnell förevigades.

Det var långt ifrån den runda hon är mest stolt över.
– Vi har alltid skrattat åt den där rundan, berättar Amanda Arnell.

De båda systrarna, som bor i Olofström, Blekinge, bestämde sig för att dela med sig av det roliga och satte ljud på filmen. Det är en berättarröst som återger det som var – eller skulle kunna vara – ryttarens tankar under rundan.

– Vi gjorde filmen på skämt och det är Google translate som pratar. Vi visade filmen för vår tränare Stephanie Holmén och hon tyckte den var så rolig att hon ville lägga ut den, fortsätter Amanda Arnell.

Kolla på filmen i klippet nedan. OBS! Sätt på ljudet och lyssna på snacket om för långa tyglar, letande efter framåtlägen och den retoriska frågan om hur det är möjligt att de fortfarande är felfria.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden