Hoppning
4 februari 2018 10:04

Malin Baryard Johnsson 1,55-tvåa med H&M Indiana

InternationelltMalin Baryard Johnsson och H&M Indiana blev tvåa i en internationell, trestjärnig 1,55-klass i Österrike på lördagen. På söndagen blev det även en placering i den avslutande Grand Prix-hoppningen.

Malin Baryard Johnsson 1,55-tvåa med H&M Indiana
Malin Baryard Johnsson. Foto: Roland Thunholm

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana (BWP sto f 2008 e Kashmir van Schuttershof-Animo´s Halo, uppf W. Vanderlinden, äg Stuteri Arch) fick nästan till en fullträff på det trestjärniga meetinget i Villach Treffen, Österrike.

Det blev en andra plats i lördagens 1,55-klass med knappt 30 starter. Det svenska ekipaget var felfritt i både grundomgång och omhoppning. Tiden i omhoppningen var ungefär 1,5 sekunder långsammare än segrarens.

Malin Baryard Johnsson blev också trea i en 1,45-klass på lördagen tillsammans med Cue Channa.

Ryttaren fortsatte plocka priser på söndagen då det blev en sjunde plats i den avslutande Grand Prix-klassen över 1,55-hinder tillsammans med Indiana. Ekipaget hade 0+4 fel.

Resultat, lördag

Resultat, söndag

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden