Hoppning
29 augusti 2018 11:54

Malin Baryards Doris Dee såld till USA

SWB-försäljningEn av Malin Baryard-Johnssons lovande yngre hästar är såld. Doris Dee flyttar till USA för en fortsatt framtid som tävlingshäst.

Malin Baryards Doris Dee såld till USA
SWB-stoet Doris Dee är såld till USA. Här ses hon med Malin Baryard Johnsson vid tävlingar på Sundbyholm. Foto: Bea Landin

”Alla sagor har ett slut, så även denna”, förklarar Josefina Gunnarsson efter försäljningen av familjeuppfödningen Doris Dee (SWB sto f-09 e Diabeau van de Heffinck-Pomme Royal, uppf Ingela Gunnarsson). Stoets som det senaste året har tävlats av Malin Baryard-Johnsson är såld till USA.

Doris Dee är uppfödd av Josefinas mamma Ingela Gunnarsson, och det är Josefina som utbildat och tävlat henne upp till 1,30. Josefina beskriver henne som en supersnäll häst som är en riktig tävlingsindivid.
– Hon älskar verkligen att hoppa hinder, förklarar Josefina för Ridsport.

För några år sedan påbörjades ett samarbete med Malin Baryard-Johnsson kring Doris Dee, och Malin har ridit stoet upp till 1,35.
– Samarbetet vi haft i två år har varit fantastiskt roligt, säger Josefina.

Doris Dee kommer till en familj i USA där mannen i familjen är proffsryttare. Doris ska rida av hustrun i familjen.
– Hon kommer få väldigt bra förutsättningar och kommer att få leva som en prinsessa.

Familjen bor i USA under vinterhalvåret men tillbringar sommarhalvåret i spanska Madrid, så möjligheten att se Doris Dee framöver på tävlingar ute i Europa kommer alltså att finnas.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden