Sverige
7 januari 2019 14:33

Man misstänkt för stallbrand släppt på fri fot

StallbrandDen man som suttit anhållen misstänkt för stallbranden vid Hageby Ridklubb har släppts på fri fot. Han är dock inte avskriven från utredningen och polisen fortsätter jobba vidare med ärendet.

Man misstänkt för stallbrand släppt på fri fot
Den man som misstänks ha anlagt branden vid Hageby Ridklubb i fredag har släppts på fri fot (bilden har inget samband med texten). ArkivFoto: Fermate/Istock

Natten till fredag fick ett 20-tal hästar evakueras från Hageby Ridklubb i Norrköping då ett av deras stall började brinna (läs mer här). Branden misstänktes vara anlagd, och en man i 35-årsålden anhölls som skäligen misstänkt för branden.

Nu rapporterar SVT att den misstänkte mannen släpptes på fri fot redan under fredagseftermiddagen. Han är dock inte avskriven från utredningen.
– Vi fortsätter oförtrutet jobba vidare med ärendet, säger Leif Hermansson, chef för grova brott i Norrköping till SVT Öst.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden