Sverige
2 februari 2015 07:55

Maria Gretzer till Flyinge

Maria Gretzer utökar samarbetet med Flyinge. Hon har länge varit hopptränare på utbildningarna, men nu kommer hon att vara på plats mer när hon flyttar två av sina hästar till anläggningen.

Maria Gretzer till Flyinge
Maria Gretzer utökar sitt samarbete med Flyinge. LOTTA GYLLENSTEN BILD AB

– Jag har mest unghästar i stallet och två av dem som kommit längst kommer jag att ha på Flyinge, i första skedet blir det Fecybelle (Carambole – Sjapoo) och en av hingstarna som tillhör Marcus Ehning, berättar Maria Gretzer i ett pressmeddelande.

Att ha en äldre och erfaren tränare på anläggen har för Flyinge länge känts som en viktig del för att inspirera eleverna.
– Maria känns som ett riktigt bra alternativ. Vi har redan ett välfungerande samarbete och att få ha henne här på plats är verkligen super för våra lärare, säger AnnCatrin Carlsson, programansvarig för beridarprogrammet.

Maria har främst undervisat på just beridarprogrammet. Utöver den egna ridningen och att träna andra, är hon också involverad i Svenska Ridsporförbundet samt som ryttarrepresentant i FEI:s executive board. 


Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden