Sverige
26 december 2020 06:43

Mest läst 2020 – förrymd ponny hittades död

Del 3Ponnyn försvann ur hagen och var på rymmen i flera dagar. När den till slut hittades låg den död under ett träd i närheten av hemmet. Artikeln om den förrymda ponnyn engagerade läsarna stort och den blev en av årets mest lästa på Ridsports webb.

Mest läst 2020 – förrymd ponny hittades död
En äldre shetlandsponny försvann spårlöst från sin hage, och artikeln om att hon hittats död blev en av årets mest lästa på Ridsports webb (bilden har inget samband med texten). Foto: iStockphoto

Det var i juli som den 23-åriga ponnyn Molly försvann från sin hage i närheten av Vikbolandet. Sökandet pågick i flera dygn, men till slut hittades Molly död under ett träd i närheten av hemmet.

Ägaren sökte hjälp i sökandet via sociala medier, så engagemanget för att hitta Molly var sort. Artikeln om att hon inte längre var i livet blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb, och du hittar den här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden