Sverige
25 december 2022 12:26

Mest läst 2022 – Tävlingsöversikt

Del 2Att ha koll på var, när och hur de stora internationella tävlingarna och mästerskapen ska hållas är bra. Det tycker inte minst Ridsports läsare, som varit så engagerade i att hålla koll på tävlingsdatumen att kalendariet över tävlingsåret blev en av årets mest lästa artiklar.

Mest läst 2022 – Tävlingsöversikt
Information om när stortävlingarna skulle hållas var viktigt för Ridsports läsare under 2022. Foto: Roland Thunholm

Att ridsport-VM skulle gå i Danmark hade nog de flesta hästmänniskor koll på, men vilka datum var det egentligen? Och när var det dags för Global Champions tour i Stockholm? Sådana här frågor kunde stillas av Ridsports sammanställning över de största ridsporthändelserna under 2022, en artikel som publicerades i december 2021.

Tävlingarna runt om i Europa var många, och även de svenska mästerskapen i olika grenar duggade tätt. Engagemanget att söka efter dessa tävlingar var så stort, att artikeln blev en av årets mest lästa på tidningen Ridsports webb. Artikeln med tävlingsöversikten hittar du här.

Under 2023 kommer tävlingssäsongen se lite annorlunda ut för de svenska dressyrryttarna på ponny, då SM hålls redan i maj. En plusartikel om detta kan du läsa här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden