Sverige
24 november 2022 08:22

Full rulle i november – här är datumen för dig som vill ha koll

KalendariumI dag börjar den stora hästfesten i Friends Arena, när Sweden International Horse Show drar igång i dagarna fyra. Men slutet av november och början av december bjuder på långt mycket mer - en lista över de största händelserna i ridsportvärlden hittar du här.

Full rulle i november – här är datumen för dig som vill ha koll
Stephanie Holmén håller clinic i Rättvik den 28 november. Foto: Anna Nyberg

24 november – SIHS

Hästfest i dagarna fyra under Sweden International Horse Show på Friends, med hoppning, fälttävlan, dressyr, fyrspann, islandsklasser, show, clinics och mässa.
Länk >>

26 november – Ponnydressyrträff

Tränare som vill vara med och utveckla svensk ponnydressyr välkomnas till en träff på Friends. Landslagsledarna i ponnydressyr håller i träffen.
Länk >>

25 november – Världscup

Världscupen i hoppning och dressyr har deltävling i Madrid. Dressyrens Grand Prix rids på fredagen och küren på lördagen, medan hoppningen går på söndagen och sänds i SVT.

28 november – Clinic med Steffi

Dalarnas Ridsportförbund arrangerar clinic med Grevlundas beridare Stephanie Holmén på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik. Biljetter köps i förväg.
Länk >>

1 december – Motionsstopp

Sista dag att lämna in motioner till Svenska Ridsportförbundets stämma 2023. Motioner från medlemmar ska gå via föreningar, och föreningsmotioner ska passera distrikten innan.

1 december – Hingstpremiering

Premiering av trakehnerhingstar och tillhörande auktion i Neumünster. På lördagskvällen auktioneras 60 hingstar ut.
Länk >>

3 december – Föreläsning med Thomas Fogdö

”Möta motstånd – om att ta kontrollen över din prestation” är rubriken när tidigare utförsåkaren Thomas Fogdö föreläser i Ronneby i regi av Blekinge Ridsportförbund.
Länk >>

Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 20/2022.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden