Dressyr
18 september 2016 15:44

Michelle Hagman segrade på personbästa

På SM under försommaren var Michelle Hagman den stora succén med sitt sto Happiness. I Aachen gjorde de ännu en fin start men i Donauschingens CDI4* klippte de till med seger och andraplats.

Michelle Hagman segrade på personbästa
Härlig fortsättning på sommaren för Michelle Hagman och Happiness - stoet som är vad hon heter. Kim C Lundin, Kim@witnet.se

I efterdyningarna till OS i Rio är anrika Donauschingens CDI4*-iga dressyr- och hoppmeeting den första stora samlingen av framörallt den tyska eliten. Michelle Hagman var enda svensk på plats men så har hon också sin bas i Tyskland, läs mer om Michelle här (PLUS).

Det började bra redan på lördagen i Grand Prix-klassen där Michelle och Happiness som ägs av hennes uppdragsgivare familjen Reuben. Där blev Michelle tvåa på målfoto, exakt samma poäng som Beatrice Buchwald på Daily Pleasure, 73,24 procent.

Idag hade Michelle och Happiness marginalerna på sin sida med totalt 74,843 procent i Grand Prix Special och första segern i en CDI4*-ig tävling. 

Michelles kommentar till Ridsport på hur det känns:
 
Med andra ord är Michelle Hagman både nöjd, glad och inte så lite lycklig över sin häst och deras prestation.

Båda resultaten är personbästa med råge för Hagman som ridit stoet Happiness under ganska kort tid, mindre än ett år.

Resultat Grand Prix Special
Resultat Grand Prix

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden