Hoppning
27 november 2021 22:46

Nära hat trick för Peder – men Zanotelli var snabbare

SIHS21Det såg ut att bli svenskarnas kväll på lördagskvällen i Friends arena. Men sedan kom Marlon Modolo Zanotelli, som satsade allt på ett kort och red hem klassen.

Nära hat trick för Peder – men Zanotelli var snabbare
Marlon Modolo Zanotelli och Gouvernante VDL. Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson och H&M Crusader Ice satsade på att få till ekipagets tredje seger under SIHS, och det såg ut som han skulle klara detta hat trick.
Men sedan kom Marlon Modolo Zanotelli och Gouvernante VDL. De satte upp farten från start och lyckades bräcka Peders tid med ett par tiondelar.

Efter brasilianaren kom tre svenskar, Peder på andra plats och Grevlundas jockey Stephanie Holmén och Comete Saint Just på tredje plats efter en runda i framåtläge.

Malin Baryard-Johnsson, och Harley Davidson, gjorde sitt andra meeting tillsammans, och de satsade verkligen. De gick i mål på en bra tid till publikens jubel. Resultatet räckte till en fjärdeplats.

I övrigt blev det rivningar för de svenska ryttarna, varav Jens Fredricson stod för den kanske retligaste. Han gjorde meetingets första start med Karmel van de Watering, som varit varm i hoven. Efter en fin runda föll en bom på sista hindret.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden