Annons från Ridesum

”Jag sparar 15 minuter per elev och träning med Pocket Office”

App för smarta hästföretagareJamila Berg startade eget företag vid 18 års ålder, har vunnit SM-och NM-guld och kommit trea i världscupen. Hon står på flera olika ben i sin verksamhet och har efter 14 år som hästföretagare lärt sig vad som är viktigt att tänka på.

”Jag sparar 15 minuter per elev och träning med Pocket Office”
Jamila Berg använder Ridesum Pocket Office, vilket sparar henne många timmars administration varje månad. Foto: Michaela Bång

1. Var så tillgänglig som möjligt.
Kundkontakten är lika viktig som att träna hästarna. Det ska till exempel vara enkelt att boka en träning för mig, mina elever ska inte behöva vänta på svar. Därför använder jag mig av Ridesums bokningssystem för alla typer av träningar. Jag lägger upp mina lediga tider för kommande månaden och mina elever bokar direkt en tid som passar i appen. Smidigt och tidseffektivt för alla.

2. Minska administration – välj ett bra affärssystem.
Det blir lätt mycket administration som företagare och tränare. Välj därför en enkel och tidsbesparande lösning från start. Jag använder Ridesum Pocket Office där jag har koll på alla mina elever, bokningar och betalningar. Jag använder det för fakturering, kvitton skickas automatiskt och verifikationer sammanställs. Med Pocket Office sparar jag minst 15 minuter per elev och träning jämfört med mitt tidigare mer analoga system. Har du till exempel 40 elever under en vecka blir det totalt 10 timmars administration sparad per vecka – tid som är mycket roligare att lägga på hästarna och eleverna.

3. Ha bra rutiner för dig själv.
Det är lätt att jobba dygnet runt som hästföretagare, men det är inte hållbart i längden. Du måste må bra själv för att kunna ge till andra. Då jag har gård och barn kan jag inte vara bortrest så mycket. Här är Ridesums digitala träning jättebra – jag kan coacha mina elever regelbundet på flexibla tider, trots långa avstånd.

Fakta

VAD INNEHÅLLER RIDESUM POCKET OFFICE?

Fakturering
Fakturera före eller efter träning, direkt från mobilen. Kunden får ett meddelande i appen om fakturan och betalar med ett klick. Smidigt för båda!

Betalningsöversikt och påminnelser
Se status på alla fakturor och betalningar. För obetalda fakturor – skicka en påminnelse med ett klick. Inga missade intäkter!

Kvitto och underlag till bokföring
Efter betalning skickas automatiskt ett kvitto till kundens e-post. Verifikationer som du behöver till bokföring är sammanställda och kan mailas vidare enkelt. Sparar tid!

Kundinformation och feedback
Sök på dina kunder och se deras kontaktinformation. Den skrivna feedback du skickat tidigare samlas här så du kan följa ryttarens framsteg. Allt samlat på ett ställe!

Affärsöversikt för ditt företag
Snabb överblick över dina kunder, bokningar och intäkter. Följ företagets utveckling över tid. Ökad kontroll!

 

 

Ridesum Pocket Office Dashboard And Calendar 800

 

PROVA POCKET OFFICE!

Testa Pocket Office utan månadsavgift i 2 månader, värde 598 kr.
Ingen bindningstid.
Läs mer på ridesum.com/getpocketoffice

 

Ridsum_jamilahast
Jamila har vunnit SM-och NM-guld och kommit trea i världscupen med sina islandshästar. Foto: Toltaren/Sofie L.
Annons från Ridesum
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden