Hoppning
31 augusti 2020 15:43

Nellie Berntsson säljer framtidsstjärna till Jens Fredricson

ToppförsäljningNellie Berntsson och numera fästmannen Olav Aklestad börjar få ordentlig snurr på sin gemensamma verksamhet O.N Sporthorses. Ett framtidslöfte har precis sålts till toppryttaren Jens Fredricson. Se ett klipp när hästen hoppar här.

Nellie Berntsson säljer framtidsstjärna till Jens Fredricson
Jens Fredricson fyller på i stallet. Detta är dock inte nytillskottet. Foto: Roland Thunholm

I förra veckan gick Con Tempi, som ridits av Jens Fredricson upp till 1,50, iväg till USA och guldirländaren Shane Sweetnam. Men stallet behövde inte stå tomt länge – nu har Jens Fredricson fyllt på med en framtidsstjärna från Nellie Berntsson och Olav Aklestad, som driver O.N Sporthorses tillsammans.

– Det är ett stort löfte för framtiden och vi är superglada att kunna sälja en sådan fin häst till en meriterad ryttare, säger Nellie Berntsson till Ridsport.

Hästen i fråga är ett 6-årigt sto e Messenger-Andiamo Z-Carthago vid namn Mescala PS, det vill säga en talang uppfödd av Paul Schockemöhle, som hann vara hos O.N Sporthorses i fem veckor innan Jens Fredricson slog till.

”Greenbreeds nyaste tillskott. Välkommen Mescala PS”, skriver Jens Fredricson på Instagram när stoet lastas av på Flyinge. I Greenbreed AB ingår Jens Fredricson själv samt hustrun Isabelle Fredricson med flera. Se Instagramklippet när hästen hoppar med Olav Aklestad här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden