Hoppning
12 augusti 2022 23:11

Nervös väntan för svenskarna: ”Hon kastar verkligen in sitt hjärta”

Herning 2022Henrik von Eckermann inledde som den världsetta han är, med en felfri runda för Sverige. Malin Baryard-Johnsson kunde inte upprepa bedriften, men är ändå nöjd med sin runda. "Det var riktigt stort där inne idag", konstaterar hon.

Nervös väntan för svenskarna: ”Hon kastar verkligen in sitt hjärta”
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana fick med sig ett hinder på vägen mot mål. Foto: Roland Thunholm

Henrik von Eckermann smet undan från pressen efter sin imponerade runda med King Edward. När det sedan var dags för Malin Baryard-Johnsson fanns det en hel del nerver i sadeln på H&M Indiana.

– Det var riktigt stort där inne idag. Det blev ett ganska grovt nerslag, det blev inte perfekt in i kombinationen. Jag hade behövt servera den lite bättre, konstaterar hon.

– Men jag är jättenöjd idag, det får jag vara. Hon kastar verkligen in sitt hjärta och gör allt idag, och med tanke på rundan vi hade häromdagen så tycker jag att hon är helt fantastisk. Det är tufft där inne men hon gör verkligen allt.

Och banan, det är inte många som gått nolla?
– Det är väldigt tufft, men det är också VM-final så det är inte mer än rätt.

På frågan om hon ska titta på sina två återstående lagkamrater kommer svaret snabbt.
– Nej jag gör nog inte det, jag går bort till Henrik von Eckermann och gömmer mig med honom. Vi brukar inte titta, säger Malin med ett skratt.

Onlineresultat lag
Onlineresultat individuellt

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 89 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden