Dressyr
10 februari 2017 08:30

Ny topplacering för Tinne

Tinne Vilhelmson-Silfvén och Paridon Magi fortsätter att visa fina resultat i Florida. I natt blev det en tredjeplats i Grand Prix.

Ny topplacering för Tinne
Tinne Vilhelmson-Silfvén och Paridon Magi gjorde en fin insats i nattens Grand Prix och slutade trea.

Tinne själv var nöjd med sin ritt och sin häst, även om hon tyckte att han blev lite trött på slutet.

– Kanske värmde jag upp honom lite för länge, men han är så ambitiös och försöker göra sitt bästa hela tiden, berättade Tinne för arrangerande Global Dressage Festival.

Tinne och Paridon Magi (SWB, val. f-03 e. Don Primero-Napoleon, uppf. Niclas Magnusson, äg. Lövsta Stuteri) fick 73,7 procent och var nära USA:s Steffen Peters och Rosamunde (sto, f.-07 e. Rock Forever) som belönades med 73,82 procent av domarna.

Vinnare blev en annan hemmaryttare, Laura Graves och Verdades (val, f-02 e. Florette AS) som för första gången sprängde 80-procentsgränsen med 80,08 procent. En riktig fullträff för Laura som var otroligt glad efter ritten. En ritt som också gladde Tinne.

– Jag fick gåshud när Laura fick över 80 procent. Jag är verkligen glad för hennes skull, det är nog mitt bästa minne från i dag, erkände Tinne.
På söndag väntar GP Kür för dressyrryttarna i Wellington, Florida.

Laura Graves var överlycklig över att ha passerat 80 procent i GP. Ett resultat som förstås räckte till seger i Wellington. Foto: Sara Hellner
Laura Graves var överlycklig över att ha passerat 80 procent i GP. Ett resultat som förstås räckte till seger i Wellington. Foto: Sara Hellner

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden