Sverige
30 mars 2018 13:26

Nytt nummer och Avelsextra ute nu

Massa läsningLagom till påsk har ett nytt, fullspäckat nummer av Ridsport och den årliga bilagan Avelsextra kommit ut. Läs bland annat om varför Margareta Algotsson slutar med avel, om hoppryttaren Evelina Toveks planer för 2018 och om flera pigga 40-åringar.

Nytt nummer och Avelsextra ute nu

I bilagan Avelsextra, som kommer ut en gång om året, går det bland annat att läsa ett porträtt om uppfödaren Anki Karlsson, matnyttiga tips för dig som ska få föl i år och vad AVN-ledamoten Pieter Kersten tycker att SWB-aveln måste förbättra. Det finns också en krönika om möderne, prestationer och förarvningssäkerhet av Ridsports Kim C Lundin bland de 56 fullmatade sidorna.

I Ridsport nummer 6/2018 finns det en lång intervju med en av världens mest framgångsrika uppfödare av fälttävlanshästar, Margareta Algotsson. Hon berättar bland annat om varför hon har slutat med avel och om sina bästa minnen. Landslagsryttaren Hanna Berg delar med sig av sin bästa hoppövning, hoppryttaren Evelina Tovek berättar om sin häftiga resa 2017 och blickar framåt mot 2018 och så blir det en tillbakablick på pigga 40-åringen Ponnyallsvenskan – två andra pigga 40-åringar, Ridsportallsvenskan och Ridborgarmärket uppmärksammas också. Och så fortsätter serien om att stoppa hältor.

Du kan köpa din Ridsport i de flesta vanliga affärer med ett lite större sortiment. Vill du prenumera och få tidningen direkt hem i brevlådan kan du surfa in här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 112 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-