Ridsportpodden
7 april 2015 10:39

Nytt poddavsnitt med Jens Fredricson

Nu ligger nästa avsnitt av Ridsportpodden ute - denna gång har vi träffat hoppryttaren Jens Fredricson och pratat om mål och drömmar, hur man samarbetar med sin bror och hur det känns att ha blivit pappa.

Nytt poddavsnitt med Jens Fredricson

I ett nytt avsnitt av podden har vi åkt till Strömsholm för att träffa hoppryttaren Jens Fredricson. Vi pratar om hur man når sina mål och drömmar, utan bästa förutsättningar i bagaget. Dessutom berättar han om samarbetet med sin bror Peder och jämför vägarna de har valt att gå inom ridsporten. Sist men inte minst, avslöjar Jens hur det känns att äntligen ha blivit pappa. Lyssna och ta del av Jens bästa tips!

Lyssna på Ridsportpodden i spelaren ovan eller via Acast eller Itunes. (Har du problem med att spela upp ljudet i Safari, prova istället Firefox, Chrome eller via Acasts app)

Glöm inte att prenumerera på våra avsnitt så missar du inget!

Ridsportpodden produceras av Lavaletto.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-