Dressyr
12 mars 2019 11:22

OBS-tävlingar inställda – här är de nya datumen

Ungdomsdressyr(uppdaterad) Förra veckan skulle två OBS-tävlingar i ungdomsdressyr ha ridits i Billdal och Linköping - båda blev på grund av smittoläget i landet inställda. Nu har de båda OBS-tävlingarna fått nya datum.

OBS-tävlingar inställda – här är de nya datumen
OBS-tävlingar och Falsterbokval har ställts in. Nu är nya datum presenterade. Här ses Emilia Berglund Bergåkra och Jarno RP 145 vid förra årets ponnykür vid Falsterbo Horse Show. Foto: Jenny Schwieler Staaf

Två stora dressyrtävlingar ställdes in förra veckan. Det var Billdals Ridklubbs Billdal Horse Show Dressage, som även var OBS-tävling för juniorer och unga ryttare, samt Linköpings Fältrittklubb som var OBS-tävling för ponnyryttare med kval till Falsterbo Horse Show.

Linköpings Fältrittklubb har flyttat sin tävling till 4-6 april istället, och även det nya arrangemanget är en OBS-tävling och årets första kval till Equestrian Stockholm Ponny kür vid Falsterbo Horse Show.

Ridsportförbundets nationella samordnare i dressyr, Annica Lund, meddelar att den nya OBS-tävlingen för juniorer blir vid Föreningen Mantorps Ryttarnas ungdomdsmeeting för ponny och häst 3-5 maj. Meetinget var sedan tidigare OBS-tävling för childrenryttarna, och vid denna tävling rids det sista kvalet till Falsterbos ponnykür. Nu är den alltså även OBS-tävling för juniorer.

YR-ryttarnas nya OBS-tävling blir vid Willands Ryttarförening 4-5 maj.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden