Hoppning
1 juli 2022 09:39

Paris Panthers leder GCL i Monaco

Efter första rundan i Monaco är det Paris Panthers som ligger etta i helgens resultatlista. Stockholm Hearts ligger på en andraplats. Läs vad Ioli Mytilineou har att säga om sin insats i det ledande laget.

Paris Panthers leder GCL i Monaco
Stjärnskottet Ioli Mytilineou höll för pressen. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

Det är Global Champions League-helg i Monaco och första rundan, på 1,55-hinder, är avgjord. Paris Panthers gick om det ledande laget Stockholm Hearts, och båda lagen fick noll fel. Om Paris Panthers fortsätter i samma stil kan det innebära en topp-fyra-placering under andra halvan av säsongen, vilket skulle öka lagets chanser att få rida i GCL Super Cup Finals.

Paris Panthers bestod denna gång av den grekiska U 25-ryttaren Ioli Mytilineou med La Perla vd Heffinck och irländska Darragh Kenny med Volnay du Boisdeville.
– Innan vi gick in sa Darragh att laget vann här förra året så ”ingen press”, men jag tror han menade att det var press, så jag är glad att vi lyckades och att vi kan göra om det på lördag. Jag behövde ge mitt sto lite självförtroende den här rundan, det här är det största hon någonsin gjort, så jag tänkte inte på de andra utan gjorde bara det jag behövde göra, säger Ioli Mytilineou i ett pressmeddelande.

Stockholm Hearts representerades av brittiska U 25-ryttaren Lily Attwood med Calvaro’s Up to Date, och belgiska Olivier Philippaerts med H&M Legend of Love. Laget leder fortfarande den totala ställningen.

Resultatlista hittar du här.

 

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden