Hoppning
19 maj 2022 20:18

Stockholm Hearts i topp i GCL

GCLNär lagen red sin första omgång av Global Champions League i St Tropez på torsdagseftermiddagen var det ingen som hann ikapp svensklaget Stockholm Hearts. Peder Fredricson och Malin Baryard-Johnsson nollade med sina stjärnor Catch Me Not S och H&M Indiana.

Stockholm Hearts i topp i GCL
Malin Baryard-Johnsson, här på en tidigare GCL-tävling, styrde H&M Indiana till en topplacering. Foto: Stefano Grasso/LGCT

Som två av de 15 som klarade torsdagens bana i 1,55-klassen utan hinder- och tidsfel, bäddade Peder Fredricson och Malin Baryard-Johnsson för nya fina framgångar med rutinerade Catch Me Not S och H&M Indiana. Stockholm Hearts var ett av två lag att få i mål två felfria ekipage, men svenskarna var något snabbare och Prague Lions fick därför nöja sig med andraplatsen. Individuellt blev det en nionde- och tiondeplats för Peder och Malin i det 46 ekipage stora startfältet.

Lagtävlingen Global Champions League fortsätter med den avgörande omgången över samma hinderhöjder på lördag eftermiddag, medan den individuella Global Champions Tour-klassen rids i 1,60 på lördag kväll.

Flera svenskar är på plats i St Tropez för att försöka hoppa hem de stora prispengarna under helgen, bland andra Henrik von Eckermann, Angelica Augustsson Zanotelli, Annika Axelsson, Linda Heed och Evelina Tovek.

Lagställning efter omgång I
Resultat individuellt 1,55

Start- och resultatlistor
Livesändning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden