Hoppning
27 juni 16:32

Peder Fredricson GP-placerad i Belgien

InternationelltDet blev en placering i söndagens femstjärniga Grand Prix-klass över 1,60-hinder på det belgiska meetinget i Knokke för Peder Fredricson.

Peder Fredricson GP-placerad i Belgien
Peder Fredricson och Christian K. Foto: Roland Thunholm

Det var med H&M Christian K (KWPN val f 2007 e Namelus R-Calvados i Sable Rose, uppf G.W. Klerks, äg Stuteri Arch) som den svenske stjärnan tog en placering i söndagens GP-hoppning.

OS-aktuelle Peder Fredricson och valacken slutade elva i den 48 ekipage stora klassen. Detta efter att ha fått 4 fel i grundomgången.

Det var nio ekipage som nollade första rundan, av dessa fortsatte två att nolla även i omhoppningen. Hemmaryttaren Jérôme Guery var klart snabbast av de två dubbelnollorna och vann tillsammans med Quel Homme de Hus. Förstapriset var en bil och ungefär 400 000 kronor. Peder Fredricson fick ungefär 50 000 kronor för sin placering.

Resultat

Här kan du se klassen i efterhand.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden