Hoppning
22 juni 2020 12:00

Peder Fredricson i ny tv-dokumentär om livet utan tävlingar

HöjdpunktI den nya SVT-dokumentären "Den osynlige motståndaren" berättar Peder Fredricson och åtta andra sportprofiler om hur livet förändrats av coronapandemin. Filmen sänds på SVT1 klockan 20.00 den 24 juni, och kan även ses på SVT Play. Se trailern här.

Peder Fredricson i ny tv-dokumentär om livet utan tävlingar
Peder Fredricson tillsammans med Christian K vid besiktningen på EM i Rotterdam 2019. Foto: Roland Thunholm

I en nyproducerad dokumentär får vi se och höra Peder Fredricson och åtta andra sportprofiler berätta om livet utan tävlingar och hur livet har förändrats av coronapandemin.
– Normalt sett så förbereder vi jämt för tävling, antingen är vi på väg hem från en tävling eller så är vi på väg till en tävling, eller så är vi på en tävling, säger Peder Fredricson i dokumentären  som sänds på SVT1 klockan 20.00 den 24 juni.

När det inte säljs så mycket hästar och prispengarna uteblir finns det istället tid över för att jobba lite extra med de yngre hästarna, och bygga för framtiden, berättar han. Se trailern i Instagraminlägget här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden