Hoppning
24 november 2018 20:56

Peder och All In 1,50-placerade i Madrid

InternationelltRegerande Europamästarna Peder Fredricson och H&M All In tog en placering i lördagskvällens 1,50-hoppning på det femstjärniga världscupmeetinget i spanska Madrid.

Peder och All In 1,50-placerade i Madrid
Peder Fredricson och All In. ArkivFoto: Roland Thunholm

Det var ett starkt startfält i lördagskvällens 1,50-hoppning med winning round under det pågående världscupmeetinget i spanska Madrid.

Peder Fredricson och H&M All In (SBS val f 2006 e Kashmir Van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts, äg Stuteri Arch) var felfria i grundomgången och hade sedan fördelen att gå ut bland de sista i winning round. Då hade fyra ekipage dubbellnollat.

”Allan” fick dock fyra fel i winning round och en tid som räckte till en sjunde plats i det 39 ekipage stora startfältet.

Guldekipaget från EM 2017 har börjat ta sig tillbaka efter skador hos valacken. Tidigare under sensommaren/hösten har ”Allan” bland annat gått 1,50-klasser i Londons Global Champions Tour-meeting där han blev femma.

Tysklands Marcus Ehning vann med Funky Fred.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden