Sverige
11 mars 2021 14:30

Peder och Lisen i talkshow på SVT

Prime timeCarina Bergfeldts talkshow på SVT på fredagskvällarna lockar miljonpublik och denna vecka är det återigen dags för gäster med hästanknytning - Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson dyker upp i soffan, för att prata om allt från kärlek till corona och barfotahästar. Se ett klipp från inspelningen här.

Peder och Lisen i talkshow på SVT
Peder och Lisen i tv-soffan under inspelningen av Carina Bergfeldt. Programmet sänds på fredag klockan 21.00. Foto: Pernilla Thelaus

I premiärprogrammet av Carina Bergfeldt, som tagit över efter Fredrik Skavlan som SVT:s fredagsunderhållning, fanns Sophie Jahn på plats för att berätta sin historia från dokumentären Hästgården. Nu, två månader senare, är det nya gäster med hästanknytning på plats i tv-soffan, då Peder Fredricson och hans fru Lisen Bratt Fredricson är inbjudna.

Lisen berättar för Ridsport att temat för deras medverkan i talkshowen var brett.
– Det var en parintervju, där vi pratade om livet, business, kärlek, corona, OS och barfotahästar – lite smått och gott helt enkelt.

Programmet sänds på SVT på fredag klockan 21.00, men kan ses redan från klockan 17.00 i morgon på SVT Play. Här finns ett smakprov från intervjun, som spelades in under onsdagen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SVT Hästar (@svt_hastar)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden