Sverige
19 oktober 2018 12:55

Polisen grep sadeltjuvar i Skåne

BrottUnder natten till torsdagen fick polisen larm om ett pågående inbrott i Skåne. Detta ledde till att tre personer kunde gripas.

Det var i Perstorps kommun som händelsen inträffade. Flera patruller skickas till en hästgård efter larmet och via radion får patrullerna också ett signalement och beskrivning av fordon som kan vara aktuella i brottet.

En av patrullerna kommer fram till hästgården och kan konstatera att det precis varit inbrott. Tjuvarna verkar ha blivit avbrutna och en del stöldgods är utspritt. Samtidigt får en annan polisbil möte med en bil med släp som verkar ha bråttom i höstnatten. Det här berättar polisen på sin Facebooksida.

Bilen stoppades och i den finns flera sadlar, träns och annan hästutrustning. De tre personerna som satt i bilden greps direkt och anhölls sedan under torsdagen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-