Blogg
27 februari 2012 23:49

Puha! Vilken dag!

Vi jobbade nästan 13 timmar. Uppe klockan 6 för att mocka alla spånboxarna. En häst var ovanligt skitig så där fick jag slänga in två hela spånbalar (ibland fattar man verkligen inte vad de har gjort under natten).

När jag var klar med det gav jag alla hästar sin dagliga rapsolja innan jag tog tre hästar till skrittmaskinen. Man kunde verkligen märka att Thomas och Mads var tillbaka då både Mads och Andrea nu hjälpte till i stallen.

Jag hjälpte Marianne med hennes hästar, samtidigt som jag rotade, tvättade, vek och donade i tvättrummet (som såg ut som ett bombnedslag). Dessutom tog jag in några hästar ifrån skrittmaskinen. Produktivt! Jag hade bara tre hästar att rida så jag var ganska avslappnad och kunde hjälpa till med annat.

Igår satt jag och glodde på en massa youtube-klipp på alla möjliga ryttare som blev filmade när de tränade. Jag fick världens inspirationsboost vilket nog låg i tiden. En polle går verkligen bara bättre och bättre varje dag. Emma sa: ”Den är verkligen mycket bättre nu. Nu travar den ju liksom!” Hihi, vad glad man blir när nån lägger märke till sånt. Skuttade av lätt som en fjäder och klippte därefter Sir Donnerhall II, som ska till svenska bruksprovet med Thomas (om ni inte redan visste det). Jag kan meddela att han är supersnäll att klippa från topp till tå och jag hoppas det går bra. Jag vill så gärna följa med! Hundra år sedan jag var på Flyinge.

Morgondagen känns som den kommer bli helt galen. Två kunder kommer efter varann (mer än 15 hästar ska visas, tror jag) och det ska fotograferas hingstar under eftermiddagen. De ska vara polerade, knoppade och såklart helt outstanding. Vi ska nog få allt att flyta ändå, även om vi kanske inte blir klara i tid. Men så är det ibland!

Nu blir det bums i säng!

Jag vill veta!
Ni som klickar på tummen upp och ned får jättegärna ge feedback genom  att kommentera! Jag läser allihop och det kan hjälpa riktigt mycket ibland, om man får bloggtorka. Då vet man vad folk har för önskningar. Mik vill exempelvis att jag ska skriva om hur det är att arbeta med så många olika nationaliteter. Nu har ju hon möjligheten att säga det till mig rätt ut. Ni andra, där hemma framför datorn får helt enkelt skriva det till mig.

Tack på förhand!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden