Dressyr, Ridsport Play
22 augusti 2021 08:12

Ridsport Play: Allt inför SM-finalerna i dressyr

Final SM i dressyrVilka ekipage rider hem medaljerna i söndagens SM? Vad hände på veterinärbesiktningen? Och vilka seniorryttare rider egentligen om en EM-biljett? Lyssna på vår kommentator Kim C Lundin och spana in startlistor och tider inför dagens kürfinaler.

Ridsport Play: Allt inför SM-finalerna i dressyr
YR-ekipaget Amanda Lindholm och stoet Rozette (SWB, f 2007, e Rosevelt-Ragazzo, uppf Britt-Marie H-Ivarsson, äg Anna Lindholm) tävlande för Ågesta Ridklubb. Foto: Kim C Lundin

I dag söndag vankas final i SM i dressyr på Flyinge.

Lördagens veterinärbesiktning innebar i att några av medaljkandidaterna försvann -hör vår kommentator Kim C Lundin berätta mer om det i det det första av två klipp.

I klippet längre ner ges en analys av såväl SM-finalen som den stekheta striden om EM-biljetterna, som även den avgörs på Kastanjegårdens utebana under eftermiddagen.

Kürfinalen för YR startar 9.15, därefter rids finalen för senior med start klockan 12.30. Sist ut är U25-ryttarna, deras körfinal drar i gång klockan 15.45.

Klippen är inspelade lördag kväll, finalerna går i dag söndag.

I det här klippet siar Kim C Lundin om seniorernas final och den kommande uttagningen till EM i dressyr i Hagen.

Startlista YR

Startlista seniorer

Startlista U25

Equisport TV sänder SM i dressyr

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden