Ridsportpodden
5 juli 15:22

Ridsportpodden: NM-guld, EM och No Stirrup Summer

Äntligen fredagRidsportpodden med systarna Bergåkra avhandlar denna vecka tvättäkta syskonkärlek, NM-guld, EM och No Stirrup Summer. Cecilia Bergåkra, nykorad nordisk mästare i U25 dressyr tar med oss lyssnare bakom kulisserna som landslagsryttare och Emilia Bergåkra bjuder på nyttig träningsinspiration från andra sidan Atlanten.

Ridsportpodden: NM-guld, EM och No Stirrup Summer
Ridsportpodden med systrarna Bergåkra kan du lyssna på varje fredag! Foto: CEO Equestrian

Ridsportpodden med systrarna Bergåkra har denna vecka massor att avhandla. Det har ju nämligen tagits guldmedalj av Cecilia Bergåkra på NM, systrarna har anställt sin första människa i sitt företag CEO Equestrian, en välkänd person för er som lyssnat på Ridsportpodden och som tidigare jobbat med systrarna både med Hälsingland och Wellington som bas.

EM-biljetten har landad hemma i Hälsingland och i USA trimmar Emilia Bergåkra så svetten lackar. Och snart, snart, snart får systrarna dessutom ses på riktigt, det laddas för fullt inför Falsterboveckan där alla Bergåkrabrudar strålar samman.

Här hittar du veckans avsnitt:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden