Sverige
22 juni 13:17

Ridsportprofil släpper bok: ”Viktigt få dela med mig”

BerättelseInfluencern och mångsidige ryttaren Carl Hedin ger ut en självbiografisk bok. Den beskrivs som en personlig berättelse om Carl Hedins resa från hästintresserad pojke till framgångsrik ryttare. "Det har inte alltid varit helt enkelt att växa upp som kille i en så extremt tjejdominerad sport," säger han.

Ridsportprofil släpper bok: ”Viktigt få dela med mig”
Carl Hedin. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Jenny Schwieler Staaf

”För mig känns det oerhört viktigt att få dela med mig av min berättelse för att inspirera andra till att våga gå sin egen väg. Det har inte alltid varit helt enkelt att växa upp som kille i en så extremt tjejdominerad sport. I boken hoppas jag kunna ge en djupare bild av vem killen med alla djur på Instagram egentligen är. Men mest är det en berättelse om min resa i ridsportens tecken. En resa som bara har börjat.” 

Det säger Carl Hedin i ett pressmeddelande där det berättas om boken.

Den 30-årige dressyrryttaren har bland annat vunnit SM-guld i lagdressyr och har nästan 320 000 följare på sin Instagram. Han bor utanför Göteborg med sin hund Iris och kaninen Humphrey.

Boken ges ut av Bokförlaget Forum och är skriven tillsammans med journalisten Frida Bank.

Den kommer ut under hösten 2021.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden