Hoppning
14 januari 2018 11:59

Rolf-Göran och Carlyle femstjärnigt placerade

PlaceringRolf-Göran Bengtson har kickat igång sitt tävlingsår med att hoppa femstjärniga Basel. I dag blev det en placering med Casall-sonen Oak Grove’s Carlyle.

Rolf-Göran och Carlyle femstjärnigt placerade
Rolf-Göran och Oak Grove’s Carlyle placerade sig. Arkivbild: Roland Thunholm

Årets första femstjärniga tävling har pågått i Basel de senaste dagarna och Rolf-Göran Bengtsson är den enda svensken på plats. Under söndagsförmiddagen var han felfri med Oak Grove’s Carlyle (Holst, val f-08 e Casall-Corrado I) i tidshoppningen 1,45 på en tid som räckte till placering nio bland de 47 till start. Senast ekipaget var i farten, i Frankfurt strax före jul, avslutade de 2017 med en andraplacering i 1,50.

Dagens klass vanns av Felix Hassmann och  Sl Brazonado. I eftermiddag avrundas tävlingarna med Grand Prix och då startar Rolf-Göran med Spring Dark. Den hittills högsta klassen var fredagens 1,55, som svensken förra året vann med Casall. I år tog hemmaryttaren Werner Muff och Daimler segern i den klassen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-