Hoppning
26 januari 2018 19:50

Rolf-Göran och Yajamila fyrstjärniga tvåor

SilverplatsRolf-Göran Bengtsson och Yajamila har en bättre fredagskväll på de fyrstjärniga tävlingarna i Amsterdam. De hoppade hem en andraplats i 1,45.

Rolf-Göran och Yajamila fyrstjärniga tvåor
Fin start på tävlingen för Rolf-Göran Bengtsson.

Rolf-Göran Bengtsson och Yajamila (SWB sto f 2006 e Lux Z-Daimler B, uppf/äg Johanne och Karoline Goldberg) hade stolpe ut förrförra helgen då de tävlade femstjärnigt i Basel, men i dag stämde allt desto bättre. Svenskduon var ett av elva ekipage som satte dubbelt felfritt i Amsterdams 1,45. Tiden räckte till en prima andraplats, just efter Michael G  Duffy och Chappo Chey, som var 0,28 sekunder snabbare in i mål.

Klassens andra svensk var Malin Baryard Johnsson. Hon red felfritt på hinder med den så stabila H&M Indiana, men med två fel för tiden. Sist ekipaget var i farten, på femstjärniga Olympia, placerade de sig tre gånger av tre möjliga och bevisligen verkar formen vara på plats även den här helgen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-