Ridsport Play, Världen
26 december 2020 07:30

Se Helgstrands julhälsning: ”Aldrig sålt så många hästar”

InternationelltFörsta halvåret av 2020 var tufft för Helgstrand Dressage, men andra halvåret blev det något helt annat. Danske dressyrryttaren och affärsmannen Andreas Helgstrand berättar om året som har gått och tar oss med till sina anläggningar runt om i världen i en video som du kan se här.

Se Helgstrands julhälsning: ”Aldrig sålt så många hästar”
Andreas Helgstrand Arkivbild: Jenny Schwieler Staaf

Storföretaget Helgstrand Dressage hade en tuff början på 2020. Det berättar Andreas Helgstrand på företagets youtubekanal.

Men efter ett första halvår i stort sett utan kunder blev andra halvan av 2020 något helt annat: ”Vi bestämde oss för att fortsätta träna hästarna som vi brukar göra och fortsätta köpa föl. Den andra halvan av året har varit det mest fantastiska någonsin, jag tror aldrig att vi har sålt så många hästar som då,” säger Andreas Helgstrand i videon.

Han berättar också att företagets avelshingstar tillsammans har haft över 6 000 ston och tar med tittaren till Helgstrand Dressages olika anläggningar runt om i världen.

Titta på Andreas Helgstrands julhälsning i videon nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden