Hoppning
21 juni 10:48

Semifinaldags i EEF Series

InternationelltPå midsommaraftons eftermiddag gäller det för den svenska truppen i franska Deauville. Då avgörs nämnligen semifinalen i hoppningens division II, EEF Series.

Semifinaldags i EEF Series
Irma Karlsson och Chacconu ingår i det svenska semifinallaget. Bilden är tagen i Falsterbo förra året. Foto: Roland Thunholm

Ett helt gäng svenskar finns på plats i Deauville för att försöka ta Sverige till finalen i polska Warsawa första helgen i september.

Vägen till fredagens semifinal har gått genom två grundomgångar i de fyra olika grupperna, där Sverige ingår i norra gruppen. Tio lag finns på semifinalens startlista och Sverige har startnummer 9. Det gäller för Sverige att bli bland de fem bästa för att ta sig till finalen.

I semifinalen består det svenska laget av Erika Lickhammer van Helmond/Comme Tessa VHL, Erica Swartz Ryan/Cavicii Z, Irma Karlsson/Chacconu och Marcus Westergren/Fellaini de Liebri.

Semifinalen rids över 1,50-hinder i två rundor. Första rundan startar 13.00 och den andra 15.05.

Mer om Longines EEF Series
Start- och resultatlistor
Arrangörens hemsida
ClipMyHorse sänder live

På midsommarafton avgörs också hoppningens högsta serie, League of Nations, med ett toppat svenskt lag i Rotterdam.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden