Hoppning
23 januari 2018 08:28

Silverlaget hoppar i Scandinavium

ScandinaviumEM-silverlaget kommer tillbaka till Göteborg. I februari hoppar kvartetten i Scandinavium.

Silverlaget hoppar i Scandinavium
Henrik Ankarcrona med Sveriges lag som tog silver vid EM i Göteborg i somras. Foto: Roland Thunholm

Det svenska EM-laget med Malin Baryard Johnsson, Henrik von Eckermann, Douglas Lindelöw och Peder Fredricson  är uttagna att tävla under Gothenburg Horse Show på Scandinavium i februari.
”Vi ser fram emot att få se våra svenska superstars visa vad de går för. Förhoppningsvis blir det en favorit i repris och svensk seger även i årets världscupkval”, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare, i ett pressmeddelande.

Förbundskaptenen kan se tillbaka på ett prima 2017 och konstaterar att formen har hållit i sig. ”Laget från EM i Göteborg har fortsatt att prestera bra under hösten och vintern. Henrik, Peder och Douglas i världscupen. Malin har en ny häst och har även hon presterat mycket bra och är snart uppe på högsta nivå. De ser alla fyra fram emot att tävla i Göteborg igen”, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona  som med ”ny häst” syftar på Malins H&M Indiana som är ny i de största klasserna.

Förra året regerade Henrik von Eckermann på GHS och vann världscupen inför hemmapubliken under  Gothenburg Horse Show.
”Som alltid ser jag fram emot att komma hem till Gothenburg Horse Show, det är definitivt en av årets bästa tävlingar. Jag hoppas jag får avsluta söndagen i Göteborg som jag gjorde förra året”, säger Henrik von Eckermann.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden