Hoppning
15 april 2018 16:49

Sista finalomgången klar – följ klassen här

Bit för bitDen absolut sista finalhoppningen har avgorts i Paris. Följ höjdpunkterna här.

Sista finalomgången klar – följ klassen här
Vem tar hem bucklan i år?

UPPDATERAD ARTIKEL MED SLUTSTÄLLNING

17.25 Beezie Madden gjorde det – hon är fortsatt oslagbar och tar segern med Brietling LS! Devin Ryan slutar tvåa och Henrik von Eckermann trea.

17.23 Henrik von Eckermann och Mary Lou säkrar ännu en pallplats i världscupen. Ett nedslag och totalt åtta fel, in som tvåa.

17.20 Devin Ryan och Eddie Blue sätter en dubbelnolla i finalen. Upp i ledning och sätter press på Henrik och Beezie, som är de enda som återstår.

17.14 Två nedslag för Douglas och Zacramento. De landar på totalt 20 fel och sjunde plats just nu.

17.10  Olivier Philippaerts och Legend of Love är med och delar ledningen just nu, med tre andra ekipage – däribland titelförsvararen McLain Ward.

17.07 12 av 20 ekipage har hoppat. Eduardo Alvarez Aznar i delad ledning efter sin runda
Rokfeller de Pleville Bois Margot, men de som ligger bäst till återstår.

17.03 Carlos Enrique Lopez Lizarazo avslutar med felfritt på hinder med två tidsfel med Admara. Totalt 16 fel och ledning just nu.

17.00 Alison Robitaille och Ace avslutade landar på  24 fel. Leder just nu gör Daniel Desusser på Cornet D’Amour på totalt 18 fel.
– I dag visade min häst precis hur bra han är, men vi hade ett missförstånd i fredags. Han visade i dag att han har mästerskap i sig fortfarande, säger Deusser.

16.50 Steve Guerdat och SWB-stoet Bianca fixar felfritt. De slutar på sina 19 fel. Det var omgångens andra felfria ritt efter Marcus Ehning med Cornado NRW.
– Min häst har varit fantastisk alla dagar men jag var inte bra alla dagar. Våra två sista rundor var riktigt bra, säger Ehning.

Även Guerdat är nöjd med dagen.
– Jag har haft en riktigt bra söndag, i dag kändes Bisnca som om hon verkligen gillade det. Hon visade att hon verkligen är i toppform – det är en enastående häst. Det gör att fredagen känns ännu tyngre.

16.45 Fyra ekipage av de 20 i sista rundan har hoppat. Douglas startar som nummer 16 och Henrik som nummer 19.

16.35 SVT Plays sändning verkar inte fungera fullt ut. Klassen sänds även i SVT2 och FEI-tv. Uppdatering klockan 16.55: SVT Play verkar numera fungera.

Resultat online

Ställning
Startlista sista omgången
SVT Play:s världscupsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 132 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-