Blogg
5 december 2013 07:12

Sista träningen med Ludger

Det var naturligtvis blandade känslor när jag i tisdags kväll lämnade Beerbaums otroligt professionella anläggning i Riesenbeck. Tiden har gått väldigt fort och jag har trivts fantastiskt bra med både träningen och den sociala biten.

Jag har lärt mig massvis och jag har fått oerhört mycket bra saker med mig att jobba vidare på närmsta tiden. Jag vill tacka alla på anläggningen för dessa fantastiska veckor. Jag hoppas och drömmer om att snart återvända till Tyskland för ytterligare en tids träning.

I tisdags red jag min sista lektion för Ludger. Vi hoppade alla hästarna inför CSI3* tävlingar i Poznan som vi anlände till igår. Jag startar tre hästar här under helgen. Det är en väldigt fin tävlingsanläggning. Allt ligger under samma tak med stora läktare runt tävlingsbanan och en stor mässhall i anslutning.

Vi är fem ryttare från stall Beerbaum på plats i Polen. Jag, Henrik, Philip, Marco och ytterligare en elev från Egypten. Ludger själv tävlar i Paris denna helgen. Hästarna känns i fin form och sista träningen gav en riktigt bra känsla. Precis som inför tävlingarna i Leszno testar vi en del nytt så det är med spänning jag ser fram emot den här helgen. Det känns fantastiskt förmånligt att ha så många från teamet på plats som kan guida mig under helgens tävling. Idag är första tävlingsdagen och alla hästarna ska gå en klass var. 🙂

/Linn

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden