Hoppning
9 februari 2018 18:38

Six Bar-seger till Henrik på ny häst

Segertåget fortsätterHenrik von Eckermann är igång på den trestjärniga hoppningen i Sharjah och som vanligt visade han hur det ska ut. På sin andra tävling med Flotte Deern 5 blev det seger i Six Bar-hoppningen.

Six Bar-seger till Henrik på ny häst
Henrik von Eckermann ingår i det svenska laget som hoppar i Rom på fredagen. (Arkivbild) clinic. (Arkivbild) Arkivbild: Roland Thunholm

Återigen tävlar Henrik von Eckermann i Förenade Arabemiraten, precis som förra veckan då han red hem en världscupseger I dag han firade fredag med ännu en vinst. Klassen var en Six Bar-hoppning och konkurrenterna rev stadigt bort sig. Efter den tredje gången över de sex hindren var bara Henrik kvar som felfri och tog således segern med Flotte Deern 5 (Hann, sto, f 2007, e Forsyth FRH-Cheenok).

Flotte Deern reds tidigare av Franziska Baum-Gundlach och tävlades sedan av två olika ryttare i november och december förra året. Henrik och Flotte Deern placerade sig i såväl 1,40 som 1,45 under sin premiärtävling förra helgen och fortsatte nu alltså med en seger.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 112 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-