Hoppning
8 augusti 2021 15:29

Snart börjar SM i hoppning

SM i hoppningI morgon börjar SM i hoppning utomhus för senior, young rider och junior på Mantorps hästsportarena. Förutom SM blir det final i Global Trucks Youngster Tour, och östgötamästerskap i käpphästhoppning.

Snart börjar SM i hoppning
Vid SM 2020 red Nathalie Wennerhorn både B- och C-ponny – plus Children. På bilden syns hon med C-ponnyn Smithstown Toodles. Foto: Roland Thunholm

Utomhus-SM i hoppning går av stapeln på Mantorps hästsportarena i regi av Skogslottens Ryttarförening. I dag, söndag, är det en uppvärmingsklass för ponny.

I morgon, måndag den 9 augusti, går SM-kvalklasser för ponny och Children. SM-finalen i inverkansridning (final i Folksam Ponny Cup) rids under de första dagarna.

På lördag den 14 augusti går finalerna i Global Trucks Youngster Tour, för 4-, 5- och 6-åringar.

Framåt helgen, närmare bestämt söndag den 15 augusti, blir det finaler för Young rider, junior och senior.

Det blir även östgötamästerskap för juniorer och seniorer – samt ett mästerskap som ska kora Östergötlands bästa käpphästekipage.

Ridsport är på plats och rapporterar från finalhelgen.

Här hittar du tidsprogrammet. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden