Sverige
19 september 2016 09:54

Snart premiär för Sigrids jakt på kärleken

Svårklassryttaren och tränaren Sigrid Bergåkra syns snart i tv-rutan efter en sommar med Bonde söker frus tv-team. ”Det har varit tuffare än jag trodde, men det har varit värt det” säger dressyrprofilen Sigrid när Ridsport ringer upp.

Snart premiär för Sigrids jakt på kärleken
Sigrid Bergåkra har haft en intensiv sommar. TV4

Hej Sigrid! Den 28 september börjar Bonde söker fru att sändas. Hur känns det?
– Det känns bara bra. Vi har inte filmat klart riktigt än, men blir färdiga den här veckan.

Hur har inspelningssommaren varit?
– Det har varit den mest intensiva tiden i mitt liv, men vi har filmat i perioder så jag har kunnat hämta andan emellanåt.

Hur var det att stå i fokus för inspelningen?
– Själva tv-momentet var lite av en chock och det kunde kännas tufft när de tittade in i livet så djupt. TV-teamet är dock helt fantastiska och det här har varit ett bra sätt att lära känna nya personer. Brevskrivarna har verkligen varit jättefina. Just nu känns det skönt att filmandet går mot sitt slut och även om jag tycker att det har varit värt det skulle jag kanske inte göra om det.

Hur känns det med tanke på skvaller och annat som kan vänta nu när programmet börjar sändas?
– Det är klart att jag inte vet exakt hur det klipps ihop och visst finns det alltid elaka tungor. Jag hoppas att de som känner mig kommer att vara som vanligt ändå. Dessutom är man ganska luttrad när det gäller skvaller och skitsnack efter så många år i ridsportbranschen, säger Sigrid och skrattar.

Har verksamheten kunnat rulla vidare på hemmaplan under sommaren?
– Ja, jag har ju ett bra team så verksamheten har pågått och mina barn har kunnat fortsätta att tävla som vanligt. Mitt egna tävlande har satts åt sidan, så jag har exempelvis inte kvalat några unghästar till Flyinge eller Falsterbo. Att ge avkall på sådana saker är ändå värt det om man kan hitta det man söker för livet.

Det låter ju lovande… Hur har det gått i sökandet?
– Jag kan väl avslöja så mycket som att det nog blir en turbulent inledning, men att jag landar i något superbra som kan vara för evigt.

 

Sigrids presentation (börjar efter reklamen):

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden