Hoppning
16 oktober 2021 09:59

Stephanie Holmén 1,45-segrare i Oslo

Oslo Horse ShowSvenskarna har värmt upp med fina rundor inför världscuppremiären i Oslo. Stephanie Holmén slog dessutom till med en seger i 1,45-debuten med Comete Saint Just. Se den Peder-inspirerade omhoppningen här.

Stephanie Holmén 1,45-segrare i Oslo
Stephanie Holmén och Comete Saint Just in action. Foto: Helene Gjerde Aamdal

Det är flera svenskar på plats i Oslo, varav Jens Fredricson och Douglas Lindelöw har biljetter till världscupen som går under söndagen. Även Stephanie Holmén är aktuell för att rida världscupen med Flip’s Little Sparrow.

Under fredagskvällen värmde Grevlundas beridare upp med att vinna den tvåstjärniga 1,45-klassen med Comete Saint Just (sto f-12 e Kannan-Quidam de Revel, uppf DR. V Jennifer Labriffe, äg Haras de Prepinson och Grevlundagården). Det var det välhoppande stoets 1,45-debut och här under kan du se både grunden och omhoppningen.
– Hon är försiktig men aldrig feg, beskrev Stephanie Holmén stoet Comete Saint Just i ett pressmeddelande.

– Det här är en häst som jag haft i cirka två år. Hon är oerhört försiktig och vi har fått ta det väldigt lugnt med henne. I våras så var vi på väg upp i 1,45 men fick backa lite. Hon blir så överambitiös, sa Stephanie Holmén.

Resultatlista 1,45-klassen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden