Hoppning
26 september 2021 19:59

Stephanie Holmén och ”Sparven” GP-vinnare

InternationelltStephanie Holmén och Flip´s Little Sparrow slog till och vann en trestjärnig Grand Prix-hoppning i Luxemburg på söndagen. Även Peder Fredricson har hållit sig framme.

Stephanie Holmén och ”Sparven” GP-vinnare
Stephanie Holmén och Sparven. Foto: Roland Thunholm

Stephanie Holmén och Flip´s Little Sparrow (SWB f -06 e Cardento-Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Astrid Ohlin och Grevlundagården) kom överst på prispallen i en Grand Prix över 1,50-hinder på det trestjärniga meetinget i Luxemburg på söndagen.

Klassen hade över 50 startande ekipage och det vinnande svenska ekipaget stod för en av tre dubbelnollor.

De vann med ungefär två sekunder tillgodo på klassens tvåa och segern var värd ungefär 130 000 kronor.

Resultat, Luxemburg

På det femstjärniga meetinget i franska St Tropez Grimaud var Peder Fredricson tvåa i en Grand Prix över 1,60-hinder på söndagen. Precis som vid tidigare framgångar under meetinget var det med H&M Christian K (KWPN val f 2007 e Namelus R-Calvados, uppf Sable Rose, äg Stuteri Arch) som placeringen kom.

Den här klassen hade 45 startande och sex dubbelnollor. Peder Fredricson var inte ens två tiondelar efter vinnaren, Schweiz Steve Guerdat/Victorio des Frotards. Andraplaceringen gav ungefär 400 000 kronor i prispengar.

Resultat, Frankrike

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden